ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ

Εξειδίκευση & τεχνολογία

Επικοινωνία / Όροι χρήσης / Χάρτης site / Προφίλ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΕΦΕ & LED ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ SERVICE

Ήχος

Φωτισμός

Εικόνα

Διάφορα

Ανταλλακτικά

 
 
 

Υπηρεσίες / Επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών

Για να δείτε τις τιμές, τις προσφορές και να αγοράσετε προϊόντα, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα

έχετε ηλεκτρονικό πρόβλημα ??? έχουμε την λύση !!!

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και όργανα, για την σωστή επισκευή, συντήρηση και ρύθμιση όλων των ηλεκτρονικών συσκευών ήχου, φωτισμού και εικόνας.

Γνωρίζοντας την ανάγκη του επαγγελματία για άμεση εξυπηρέτηση, διαθέτουμε μεγάλη παρακαταθήκη σε γνήσια και εξειδικευμένα ανταλλακτικά όπως: κεφαλές cd, ποτενσιόμετρα για μίκτες και κονσόλες, εξαρτήματα για ρομποτικά φωτιστικά εφέ, εξόδους τελικών ενισχυτών, μεγάφωνα για ηχεία και πολλά άλλα.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΗΧΟΥ - ΦΩΤΙΣΜΟΥ - ΕΙΚΟΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΗΧΕΙΩΝ

Σε πολλές περιπτώσεις το κάψιμο ενός ηχείου είναι μια ευκαιρία για την αναβάθμιση του ηχείου και όχι απλώς την επισκευή του. Σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς υπολογίζουμε τα λίτρα της καμπίνας και αντικαθιστούμε τα καμένα μεγάφωνα (woofer - tweeter - midrange) με ανάλογα μεγαλύτερης ισχύος και καλύτερης ποιότητας. Επίσης προχωράμε και στην αντικατάσταση ή επισκευή της πλακέτας crossover, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο έτσι ώστε να πετύχουμε ομοιόμορφο φάσμα απόκρισης συχνοτήτων και μέγιστη απόδοση χωρίς παραμόρφωση και καψίματα.
CD SERVICE CENTER
Πηδάει - κολλάει το cd σας ??? Διαθέτουμε την μεγαλύτερη παρακαταθήκη κεφαλών cd στην Ελληνική αγορά. Επισκευή του cd και αποστολή αυθημερόν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.
 
 

αρχική   ήχος   φωτισμός   εικόνα   διάφορα   επικοινωνία   τρόπος αποστολής   υπηρεσίες   προσφορές   μεταχειρισμένα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ